Primary
Secondary
Young Adult
Professional
Dictionaries
Examinations
Grammar & Vocabulary
Readers
 
Newsletter
 
 
Editura Niculescu
 
 

CUM ALEG UN PRODUS


In prima pagina exista tab-uri dispuse in partea stanga, prin care puteti accesa principalele domenii editoriale. Alegeti apoi din lista afisata subcategoria care va intereseaza. Puteti vizualiza lista titlurilor din subdomeniul respectiv, precum si detalii despre fiecare carte in parte.


CUM CUMPAR?


In momentul in care ati intrat in magazin "primiti" un cos virtual de cumparaturi. Pe toata durata vizitei in magazinul www.oxford-niculescu.ro aveti controlul deplin asupra cosului de cumparaturi: puteti adauga carti, puteti modifica cantitatile sau puteti renunta la o carte din cosul de cumparaturi.


In momentul in care ati gasit cartea care va intereseaza, tot ce va mai ramane de facut este sa o adaugati in cosul de cumparaturi. Cum faceti acest lucru? Apasand pe butonul "Adauga in cos". Dupa ce ati adaugat cartea, puteti sa va intoarceti sa continuati cumparaturile.


In momentul in care doriti sa modificati cantitatile din cos, trebuie sa apasati butonul "Actualizare cantitati". Puteti sterge unele dintre titlurile alese apasand butonul "Sterge".


Prin intermediul cosului virtual se monitorizeaza permanent produsele selectate si se permite schimbarea cantitatii dupa cum doriti, recalculand pretul lor final.


In momentul in care v-ati umplut cosul cu tot ceea ce doriti sa cumparati, folositi butonul "Continua" pentru a trece la pasul urmator.


Va trebui sa va lasati anumite date personale pentru a va putea contacta si pentru a va putea expedia comanda in bune conditii.


Trimiteti comanda folosind butonul "Finish".


CUM PLATESC?


Ca modalitati de plata, va punem la dispozitie urmatoarele:
- plata ramburs (disponibila pentru persoane fizice si juridice) se va face la primirea produselor
- plata prin transfer bancar (ordin de plata/ virament) se va face anticipat, dupa primirea mesajului nostru de confirmare.


IMPORTANT! Editura NICULESCU isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de evolutia stocurilor.
La valoarea comenzii se adauga taxele de livrare:
- 10 lei pentru livrare in Bucuresti
- 12 lei pentru livrare in provincie


Pentru comenzi mai mari de 100 lei taxele de livrare sunt suportate de editura.


MOD DE LIVRARE?


Livrarea se va face prin curier rapid in aproximativ 48 de ore.


Editura NICULESCU nu este raspunzatoare pentru eventualele intarzieri aparute din cauza curierului. Titlurile prezentate pe www.oxford-niculescu.ro pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.


 
Shopping Cart
Cos de cumparaturi
cosul este gol
 
 
 
Login